Show Biz

Arilena po na mahnit si gjithënjë

Ka pozuar për revistën e njohur.
Arilena me bikine për revistën e njohur

Arilena Ara ka mahnitur me pamjen e saj në këtë revistë, për shkak të formës se si pozoi.

Në “Story” ajo doli vetëm me bikine dhe dukej shumë seksi derisa eskpozoi trupin.

Në intervistën e dhënë, Arilena zbuloi shumë të pathëna nga karriera e saj artistike por edhe nga jeta private.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.