Show Biz

Ariana festoi ditëlindjen e saj me Fiancé Pete Davidson

“Tani nuk kam asnjë dëshirë, të gjitha u realizuan me të fejuarin Pete Davidson”-tha ajo.

Ariana Grande nuk ka ka asnjë dëshirë për këtë vitë.Këngëtarja 25-vjeçare ndjehet shumë e kënaqur këto ditë me të fejuarin Pete Davidson.

Ajo ndan videot dhe fotot e festës së saj në Instagram duke përfshirë të shtëna të disa ëmbëlsirave të vogla me fotografi të tyre,duke filluar që nga fëmijëria e hershme deri në ditët e sotme.

Tortë e saj kryesore e paraqiste një foto të saj si një fëmijë me flokë kaçurrelë dhe një trëndafil në flokët e saj, së bashku me një qiri të vetëm dhe mesazhin “Happy Birthday Ariana!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.