Show Biz

Arbnora Ademaj me veshje luksoze në Mal të Zi

Arbnora Ademaj duket paska e heshtur kohët e fundit. Duket se angazhimi në projektet e saj filmike dhe të biznesit kanë bërë që Nora të investojë me shumë në punë, e më pak në rrjete sociale.

Megjithatë, ajo sapo ka publikuar një foto në Instagram.

Nga porti i Malit të Zi, Arbnora shfaqet me një stil dhe me veshje luksoze, duke sjell përballë një natyrë mahnitëse.