Kosova

Arbërie Nagavci po kërkon përkthyes, paga marramendëse (Dokument)

Ministria e Arsimit e cila udhëhiqet nga Arbërie Nagavci po kërkon përkthyes për disa gjuhë të huaja.

Kjo bëhet e ditur në faqen zyrtare të prokurimit publik, derisa vlera e kësaj kontrate është parashikuar të jetë 90 mijë euro.

Përmes kësaj kontrate, MASHT kërkon të angazhoj përkthyer të gjuhës angleze, serbe, boshnjake, turke gjermane, maqedonase dhe anasjelltas.

Image

Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje është data 4 nëntor.

Njoftimi për kontratë:

Image

Shfaq më shumë
//nessainy.net/4/3473483