Kosova

Arben Gashi publikon një foto nga tubimi: Vitia i dridh sheshet e kundërshtarët

Kandidati për deputet nga radhët e LDK-së, Arben Gashi ka publikuar një fotografi nga Komuna e Vitisë.

Në këtë komunë sot LDK-ja është duke e mbajtur tubimin parazgjedhor.

Gashi ka thënë se kur është fjala te sheshet, Vitia i dridhë sheshet dhe kundërshtarët.

“Kur është fjala te sheshet, Vitia i dridhe sheshet e edhe kundërshtarët”, ka thënë ai.