Hi Tech

Apple po vjen me iPhone XL

iPhone i ardhshëm dhe më i madh i Apple, potencialisht i quajtur iPhone XL.

Mund të jetë i planifikuar për të marrë ekranin më të shkëlqyer ndonjëherë – më të ndritshëm se iPhone X.

Apple pritet të përdorë një ekran LCD në iPhone XL, në krahasim me OLED të nivelit të lartë që gjendet në iPhone X.

Kjo do t’i lejonte kompanisë të sjell një ekran më të madh pa kushtuar shumë.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483