Hi Tech

Apple mendon për “kokëportokallitë”

Kompania Apple ka menduar dhe për personat që i kanë flokët ngjyrë portokalli. Sot ka dalë përditësimi me 70 emoji të reja për persona me flokë gri, tullacë, flokë kacurrela si dhe disa kafshë si kanguri, gaforrja dhe papagalli.

Disa emoji të tjera përfshijnë fytyra duke qeshur, në festa apo mimika të turpshme. Kujtojmë se personat e lindur me flokë të kuqe filluan ankesat për kompaninë Apple pasi nuk po krijonte emoji që do ti identifikonte, por duket se kanë qenë duke punuar për to.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.