Kosova

Apel për ndihmë: Arsim Kastrati ka nevojë për ndihmën tuaj

Arsim Kastrati vuan nga semundja e Mieloma Multiple, ai ka nevojë për trajtim dhe transplantim të palcës jashtë vendit, si mundësi e vetme e mbetur, por e varurë nga ndihma e juaj.

Çdo cent i juaj rritë shansin për shërim.

Motra e Arsimit ka kërkuar ndihmë nga njerzit të vullnetit të mirë dhe bamirësve, më poshtë mund ta gjeni numrin e xhirollogarisë për ta ndihmuar Arsim Kastratin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.