Show Biz

‘Antonio’ i serialit ‘Për ty’ shpërndanë videon e serialit të dubluar SHQIP

‘Për ty’ ka qenë një nga serialet më të ndjekura në Kosovën e pasluftës.

Ky serial me origjinë meksikane, ka qenë shumë i ndjekur në trojet shqiptare, e këtë shikueshmëri e ka nxitur edhe fakti që seria ishte dubluar në gjuhën shqipe.

Ndonëse kanë kaluar vite që nga transmetimi, duket se ndjekësit shqiptarë akoma janë të pasionuar ndaj serialit.

Kjo se, një ndjekës shqiptarë ia ka dërguar aktorit kryesor të serisë, Leonardo Garcias, videon nga dublimi shqip.

Ai më pas videon e shpërndau në Instagram dhe gjithë ndjekësit e tij nga bota e kanë dëgjuar te flitet shqip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.