Kosova

Anton Quni tregon çka kanë të përbashkët luftëtari dhe prokurori

Deputeti i LDK-së, Anton Quni, ka treguar se çka kanë të përbashkët luftëtari dhe prokurori, por edhe ka thënë se të dallosh luftëtarin nga dezertorët, profiterët dhe mashtruesit është mision i shenjtë.

Quni, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se “luftëtari dhe prokurori e kanë një të përbashkët: që të dy betohen se me dinjitet do të përmbushin misionin”.

Postimi i plotë i Qunit:

“Luftëtari dhe prokurori e kanë një të përbashkët; që të dy betohen se me dinjitet do të përmbushin misionin.

Ata përballen me vështirësi dhe rreziqe. Luftëtari çdo ditë lufte e sheh vdekjen me sy. Jo të gjithë arrijnë ta mbajnë betimin.

Të dallosh luftëtarin nga dezertorët, profiterët dhe mashtruesit është mision i shenjtë. Këtë mund ta bëjë vetëm ai prokuror që është i gatshëm ta mbaj betimin edhe atëherë kur e sheh vdekjen me sy!”, ka shkruar Quni. /Kosova.info/