Show Biz

Angelina Jolie dëshiron të zgjerojë familjen

Angelina Jolie adapton dhe fëmijun e shtatë,me origjine jo-amerikane.

Ajo tani njihet për familen e saj të gjërë ,ajo deri me tani ka adaptuar 6 fëmijë të cilët janë Maddox, 16 vje vjeçe, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, Vivienne, 10 dhe Knox, 10 vjeç.

Artistja e njohur njihet njëra ndër njerëzit më human gjatë gjithë karrierës së saj ajo kontribojë në shumë organizata humanitare në të gjithë vendet e botës.

Ajo pasi që u konstatua dhe me sëmundjen e saj ku humbi shumë peshë ,pastaj me ndarjen nga burri i saj Bread Pitt pa dyshim që kaloi një periudhë të vështirë jetësore.

Por ajo nga gjithë këto vazhdon të jetv prezente dhe të mso ndalet së ndihumari njerzit me nevojë.

Së fundmi ajo tani bëri të ditur që dëshiron të adaptoj edhe një fëmijë ,fëmijun e shtatë të saj.Ajo tani është në përfundim të gjirimive të filmit “Manificient 2” .

Angelina Jolie është shpallur ambasadore e vullnetit të mirë pas vizitave dhe kontribuimit në ndihmë të fëmijëve nevojtarë në mbarë botën./Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.