Show Biz

Angelina Jolie: Asnjëri nga fëmijet e mi nuk do të bëhet aktor

Gjashtë fëmijët e Angelina Jolie po ndjekin në gjurmët e nënës së tyre – por jo në ekranin e madh!Aktorja, e cila u rikthye nga filmi Maleficent: Misstres of Evil ka thënë për PEOPLE që nuk mund t’i bënte fëmijët e saj pjesëmarrës në produkte në filmin Disney.

“Unë u përpoqa. Asnjëri nuk u interesua”, ka thënë aktorja.

Përkundrazi, Jolie thotë se fëmijët e saj kanë ambicie të tjera.i thotë Jolie, 44 vjeç, në numrin e kësaj jave të gjashtë fëmijëve të saj me ish-burrin Brad Pitt:“Asnjë nga fëmijët e mi nuk dëshiron të jetë aktor. Ata duan të bëjnë biznes, punët humanitare dhe gjëra të tilla.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.