Kosova

Analisti ka dy propozime për çështjen e reciprocitetit me targat

Njohësi i çështjeve politike Seb Bytyçi në një postim në facebook ka komentuar ngjarjen e fundit në veri të Kosovës.

Bytyqi, ka deklaruar se Qeveria duhet ta ofrojë shërbimin online të regjistrimit të veturave ku qytetarët në çdo cep të Kosovës, mund t’i printojnë tabelat e përkohshme pas pagesës.

Gjithashtu sipas tij, këto mund të dërgohen me postë, dhe të merren në vend shërbimeve të caktuara pas pagesës online, si opsione.

Krejt kjo sipas tij, do ndikonte në zvogëlimin e ndikimit të lajmeve të rreme dhe keqinformimit.

Image

Shfaq më shumë