Bota

Amerikanët do të dëbohen nga Iraku dhe Siria, sipas liderit suprem Iranian

Amerikanët do të dëbohen nga Iraku dhe Siria, sipas liderit suprem të Iranit, Ayatollah Ali Khamenei.

Irani ishte shumë afër konfliktit të hapur me Shtetet e Bashkuara, kur ShBA-ja me dronë mbyti komandantin e ushtrisë Iraniane, Qassem Soleimani më 3 janar në Baghdad, transmeton KOHA.

“Amerikanët nuk do të qëndrojnë në Irak dhe Siri, ata do të dëbohen” ka thënë Khamenei, raporton Reuters.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.