Show Biz

Albumin e ri të Drake “Scorpion” mund të gjeni tani online

Albumi i ri i Drake “Scorpion” tani është lansuar online duke u transmetuar në Spotify, Apple Music dhe Tidal.

Ajo përmban Jay-Z, Ty Dolla $ign,Future,PartyNextDoor dhe muzikë të pa shpallura nga Michael Jackson dhe Static Major.

Mbrenda albumit kuptuam shumë të fshehta nga kengetari,pasi që albumi përmbanë shumë të vërteta rreth jetës së Drake.31 vjeçari i këndoi fëmijës së tij,i cili erdhi në jetë në tetor 2017,në tekstin e këngës “Emotionless” që ëshët pjesë e këtij albumi.

Albumi vjen me një njoftim mjaft të vetëdijshëm nga Drake për urrejtësit e tij/Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.