Show Biz

Albërije Hadërgjonaj njё nënё e përkushtuar

Albërije Hadërgjonaj ka treguar hapur se aty ku duhet, është një nënë tipike shqiptare. Ndërsa e bija e saj, Anxhelina ka ndarë një status që ka të bëjë me marrëdhënien mes bijës dhe nënës, menjëherë ka ardhur dhe reagimi i Albërijes.

“Problemet e mia me besimin filluan kur mamaja më thonte: ‘Hajde këtu, nuk do të të godas’”– shkruan Anxhelina Hadërgjonaj në një postim në rrjete sociale.

Nga ana tjetër, nuk ka munguar një replikë nga nëna e saj, e cila e bën të qartë se është e gatshme për ndëshkime, aty ku duhet: “Ahhh besa hala ta kërcas nga iher”.

Vajza e saj ka ndarë reagimin e të ëmës, teksa e ka shoqëruar me një emoji të qeshure me lot dhe një deklaratë dashurie: “Të dua”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.