Show Biz

Alban Skenderaj emërohet Ambasador i gjuhës italiane në Shqipëri

Albani ndihet i nderuar Kantautori i njohur shqiptar, Alban Skënderaj është emëruar si i pari ambasador i gjuhës italiane në Shqipëri.

Këtë e bëri të ditur vetë Albani përmes një postimi në Instagram ku është shprehur se me këtë rast po ndihet i nderuar.

“Faleminderit ambasadorit @albertocutillo dhe Ambasades Italiane ne Shqiperi e cila me nderoi si te parin Ambasador te gjuhes italiane ne Shqiperi.

Nje shembull miqesie, integrimi dhe respekti reciprok i dy popujve tane“, ka shkruar Albani në Instagram Po të njëjtin postim Albani e shkroi edhe në gjuhën italiane.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.