Kombëtare

Aktakuzë ndaj mësuesit në Gjilan që ia preu flokët nxënësit në klasë me forcë

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit XH.E., për shkak të veprës penale ‘’Keqtrajtimi gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare ose autorizimeve publike’’.

“Sipas aktakuzës, më 6 shkurt 2020, në shkollën fillore ‘’Dëshmorët e Kombit’’, në fshatin Livoq i Ulët, komuna Gjilan, i pandehuri XH.E., si mësimdhënës, ka keqpërdorur detyrën dhe autorizimet zyrtare, në atë mënyrë që derisa ishte duke mbajtur orën e mësimit, fillimisht e pyet të miturin F.B., se pse nuk i kishte prerë flokët, pastaj kërkon nga ai që të merr një karrige dhe në prani të nxënësve të tjerë ia prenë flokët, ku pas reagimit nga i mituri, i njëjti kishte filluar që ta fyente”, thuhet në njoftim.

Gjithë ngjarja ishte incizuar nga një nxënës i klasës, i cili pastaj e kishte shpërndarë videon nëpër rrjetet sociale, ndërsa, prokuroria pas publikimit të kësaj video, sipas detyrës zyrtare ka filluar hetimet lidhur me këtë çështje penale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.