Kombëtare

Ahmeti pas rritjes së rasteve me Covid: Duke marr parasysh rrezikun dhe lidhshmërinë me shtetet fqinje, duhet të anojmë në anën e kujdesit

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti ka reaguar nëpërmjet llogarisë së tij në Facebook, pas shtimit të rasteve me COVID-19, raporton Kosova.info

“Shtetet fqinje po ballafaqohen me numra alarmant të virusit. Vetëm dje Maqedonia ka pasur mbi 600 raste të reja dhe 22 viktima. Shumë shtete Evropiane po ballafaqohen me mbyllje të reja për shkak të numrave alarmant” – ka shkruar ai ndër të tjera.

Ky është reagimi i tij i plotë: