Bota

Agjentët sekretë të CIA-së shkuan në Kinë për të zbuluar më shumë detaje nga koronavirusi

Agjentët sekretë amerikanë të cilët udhëtuan drejt Wuhan-it në Kinë për të parë nga afër vendin ku lindi koronavirusi konkluduan se pandemia nuk u shkaktua nga një virus i krijuar nga njeriu dhe nuk është i modifikuar gjenetikisht.

Kështu ka deklaruar drejtor i inteligjencës kombëtare që koordinon punën e të gjitha agjencive federale, nga CIA deri tek NSA në SHBA.

Rreth 2 javë më parë SHBA dërgoi në Kinë agjentët 007 për të parë nëse virusi ishte krijuar nga dora e njeriut apo kishte lindur në tregun e kafshve të egra në Ëuhan siç raporton Pekini.

Eshtë thënë se laboratori i specializuar në studimin e viruseve ekziston në Ëuhan, por nuk ka asnjë provë që koronavirusi i ri të jetë gjeneruar aty, madje është identifikuar në disa lakuriqë natë gjeneza e virusit të shndërruar në pandemi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.