Kosova

Agjendë e ngjeshur e Kryeministrit Kurti për ditën e sotme

Kryeministri Albin Kurti ka një agjendë të ngjeshur për sot – shkruan Kosova.info

Në orën 10 e 30 ai do të marr pjesë në punëtorinë e organizuar në ‘Hotel International Prishtina’, nga Oda e Afarizmit të Kosovës.

Në orën 14: 00 në zyrat e tij, Kryeministri Kurti do t’i pret në takim përfaqësuesit e Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë.


Në orën 17:00 do t’i pret përfaqësuesit e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore.

Dhe në orën 18:00 në Hotel Garden ai do të marr pjesë në shënimin e Ditës Kombëtare të Bullgarisë./Kosova.info/

Shfaq më shumë
//dacmaiss.com/4/3473483