Agim Veliu dërgon ankesë në kryesi të LDK-së për shkarkimin e tij nga kryetari i degës në Podujevë

Pas shkarkimit nga pozita e kryetarit të LDK-së në Podujevë, Agim Veliu, ka dërguar ankesë në Kryesinë e partisë.

Veliu e ka quajtur këtë vendim politikë, jo etik dhe si të pamoralshëm.

Në letrën e tij thuhet se ky vendim i nënshkruar nga kryetari Abdixhiku është në kundërshtim me dispozitat e Statutit të LDK-së.

Ankesa e Agim Veliut:

Go to TOP