Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Afërdita Paqarada i zhdukë si me magji 30 vitet e jetës

Bukuri e rrallë, e pa përsëritshme dhe gjithmonë në hap me kohen.

Kjo është Afërdita Paqarada, missi i gjithmonshëm, bukuria e së ciles nuk venitet asnjëherë.

Ish opinionistja e “BBVK”, së fundi shfaqet me një stil shumë unik, atraktiv e sensual njëkohësisht, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse në të 50-tat, Aferdita ende duket si 20 vjeçare.

Cili është sekreti?

Go to TOP