SRB-BIH-HR

AERODROM PRIŠNINE: ODLAŽU SE SVI LETOVI DO 27. JUNA

Aerodrom u Prištini “Adem Jashari” objavio je da prema novoj najavi nadležnih državnih vlasti vazdušni saobraćaj i dalje ostaje u istom stanju sa odlaganjem letova do 27. juna 2020., sa mogućnošću promene u bilo kom trenutku.

Prema ovom aerodromu, Vlada Kosova je nadležni organ koji odlučuje o datumu dozvole svih letova, kao dolasku, tako i odlasku.

“Prema novoj najavi nadležnih državnih organa, obavjštavamo vas da vazdušni saobraćaj i dalje ostaje u istom stanju, sa odlaganjem letova do 27. juna 2020., s mogućnošću promene u bilo kojem trenutku za nastavak ili uklanjanje zabrane”.

“Vlada Kosova je nadležni organ koji odlučuje o datumu dozvole svih letova, kao dolasku, tako i odlasku, pa vas molimo da pitanja / zahteve i vaše brige postavite njima, a ne  nama”.

“Ponavljamo da je Međunarodni aerodrom Priština ‘Adem Jashari’ LKIA spreman da obrađuje sve letove i za dolazak i za odlazak sa punim kapacitetom.”

“Mi zajedno sa vama čekamo dozvolu za potpunu operaciju leta iz aerodruma” Adem Jashari “, stoga vas molimo za razumevanje do sledećih informacija”, navodi se u saopštenju.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.