Video

Adoleshenti kap të dashurën për ta hedhur në shina teksa treni po vinte

Pamje të tmerrshme kanë dalë të momentit kur një adoleshent shtyn për të hedhur në shinat e trenit të dashurën e tij, ndërsa treni ishte në lëvizje.

Incidenti tronditës u kap në kamerat e sigurisë në stacionin e “Elizabeth South” në veri të Adelaide në tetor të vitit të kaluar.

Lucas Gary Narkle, 19 vjeç, tërhoqi të dashurën e tij, 14 vjeç, në atë kohë, drejt trenit që po afrohej, ndërsa ajo luftoi me dëshpërim për të mos u hedhur në shina.

Narkle u përball të mërkurën në Gjykatën e Distriktit të Australisë Jugore, pasi më parë u deklarua fajtor për rrezikimin e jetës së vajza.

Gjykata dëgjoi të dashurën e Narkle-it ‘po mbante për jetën e dashur’ ndërsa ajo po tërhiqej nga ai.

Ai u arrestua pas incidentit dhe kaloi më shumë se tre muaj në burg derisa iu dha lirimi me kusht nga Gjykata e Lartë në shkurt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.