Kosova

Adnan Krasniqi nga Malisheva ka nevojë për ndihmën tuaj, familja e tij kërkon para për shërim

Adnan Krasniqi nga Malisheva, ka nevojë për ndihmën tuaj. Ai vuan nga Tumori në tru sëmundje e cila po ia vështirëson jetën.

Familja Krasniqi e ka të pamundur t’i sigurojë të gjitha mjetet për shërimin e tij, andaj lut të gjithë qytetarët e vullnetit të mirë dhe ata që kanë mundësi ta ndihmojnë Adnanin nga Malisheva.

Numri kontaktues:

044 78 44 58

Image

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.