Show Biz

Adela publikon këngën “Bonne Chance”

“Bonne Chance” mban titullin kënga e re e Adelës, të cilën e ka sjellë në bashkëpunim me Roy.

Projekti është i kompletuar edhe nga ana vizuale, ndërsa videoklipi është xhiruar me regji të Ramce Tairovski.

Adela (Foto: Instagram/iceadela)

Bashkëpunëtori i saj, Roy Meta, qëndron prapa këtij projekti duke qenë se është producent dhe e ka realizuar muzikën.

Adelina Hajdari (emri i vërtetë i këngëtares) e interpreton këngën e re në anglisht dhe është në vazhdën e realizimeve të reja muzikore.

Këngëtarja nga Suhareka premton të sjellë projekte të tjera të pëlqyeshme në të ardhmen.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.