Show Biz

Acarohet Labinot Tahiri, disa që i ka ndihmuar i krahason me qenin e tij

Këngëtari dhe politikani i njohur i skenës kosovare, Labinot Tahiri është tejet i perfolur nga mediet rozë.

E së fundi ka marrë gjithë vëmendjen në postimin e fundit ku shfaqet tejet i nervozuar.

Mirësjellja dhe besimi i dhënë nga këngëtari duket se nuk i është kthyer ashtu siç ka pritur, ai mes rreshtave të postimit madje thotë se disa njerëz nuk meritojnë më shumë respekt se qeni im.

“Disa personave që ua kam zgjatur dorën me të mirat e ndjersës sime, nuk meritojnë respekt më shumë se sa Dobermani im!!

Njeriu kur fillon ta korigjojë vetën, në mes gabimeve të cilat i bên gjatë jetës së tij e kupton mirê që ka berë gabime edhe me vetën, për faktin duke e ditur mirë se ata njerëz nuk e kanë merituar DORËN time!

Thot një fjalë buka jote të vret!

Njerëzit që aktrojnë mirë për të përfituar nga dikush, ku ata se meritojnë, quhen INTERSGJI DHE NJERËZ TË LIG.

Ky shkrim nuk ka të bëjê me aktet HUMANITARE.

Në top form, Labinot Tahiri”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.