Kosova

Abazi: Spektri i diplomacisë ndërkombëtare është duke parë në shpresë e admirim Qeverinë Kurti

Zëvendëskryeministri i dytë i Kosovës, Haki Abazi, ka thënë se “shteti, shtetësia dhe interesi kombëtar nuk i subordinohet agjendës që përcakton presidenti i vendit, Hashim Thaçi, pa koordinim me qeverinë”.

“I gjithë spektri i diplomacisë ndërkombëtare është duke parë në shpresë e admirim qeverinë Kurti”, ka shkruar Abazi në Facebook.

“Në takimet tona edhe brenda edhe jashtë Republikës sonë. Ata, qytetarët dhe ne, bashkë kemi ndërprerë praktikat e të bërit politikë larg publikut dhe në kundërshtim të interesit të vendit”, ka thënë Abazi.

“LVV si palë qeverisëse nuk i ka asnjë borxh Thaçit”, është shprehur Abazi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.