Show Biz

A po frikësohet Gold Ag nga Koronavirusi?

U është përgjigjur pyetjeve të fansave të cilët janë të shumtë me numër.

Gold Ag ka shfrytëzuar opsionin pyetje/përgjigje në Instagram për një bashkëbisedim me ndjekësit në këtë kohë izolimi.

Pyetjet e parashtruara nga fansat ishin lidhur kryesisht me muzikë, por njëri nga ndjekësit e pyeti nëse “Ke frikë nga koronavirusi”.

Dhe këngëtari ishte përgjigjur duke thënë “Koronavirusi është një shenjë e madhe me na tregu sa të vegjël jemi”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.