Show Biz

A po agjëron Robert Berisha?!

Ka javë që po përmendet më të madhe.

Kthimi në Kosovë, hyrja në karantinë, ngjarjet aty dhe dalja nga karantina, kanë bërë që Robert Berisha të jetë në secilën medie.

Por, tani që Ramazani ka ardhur, a po agjëron Roberti?

Këngëtari ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet se ka vënë ushqim dhe shënoi orën 19:40, që përkoi me kohën e iftarit.

Nga kjo nënkuptohet se këngëtari po agjëron.

Shfaq më shumë
//dopansearor.com/4/3473483