Show Biz

A ka bërë s*ks gjatë ditëve të karantinimit, ja si përgjigjet Enca

Enca ndodhet në karantinim prej disa ditësh dhe kohën e saj vendosi ta kalojë duke bërë një pyetësor me fansat.

Ndjekësit e saj duhet që ti bënin pyetje dhe këngëtarja i kthehet me përgjigjet “e kam bërë” ose “nuk e kam bërë”.

Encës i kërkua të zbulonte nëse ka bërë seks gjatë ditëve të karantinimit, duke u përgjigjur që jo.

Ndërsa iu bë edhe oferta: “100 mijë euro me ti vendos në tavolinë, a do të kishe pranuar veç për një natë?”

“Ëndrrat nuk kanë çmim”- u përgjigj Enca.

Ke bërë seks ditët e karantinimit?

Enca: Nuk kam bërë

Ke qenë ndonjëherë e bullizuar

Enca: Po

Je tradhtuar ndonjëherë

Enca: Po

E ke përjetuar ndonjëherë dhimbjen e dashurisë?

Enca: Po

Leave a Reply

Your email address will not be published.