Kosova

LDK e zgjedhë edhe një zëvendësministre për Ministrinë e Punëve të Brendshme? (Foto)

Sipas burimeve të Kosova.info, është zgjidhur dilema edhe për një pozitë në kabinetin e Qeverisë Kurti.

Bëhet fjalë për pozitën e zëvendësministres në Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, të cilën tashmë e udhëheqë Agim Veliu. Emri i lakuar për këtë post është Fatbardhë Emini.

Ajo do të jetë Zëvendësministre në Ministrinë e Punëve të Brendhsme.