Kuriozitet

A është e vërtetë? Peshqit sulmojnë shpendët dhe ushqehen me ta (Video)

Në një dokumentar të BBC-së, shkencëtarët kanë bërë hulumtime rreth një fenomeni të rrallë. Ata e kanë studiuar natyrën e disa peshqve të cilët notojnë deri në sipërfaqe të ujit të detit – shkruan Kosova.info

Sekuencat nga xhirimet e këtij dokumentari, janë shikuar mjaft shumë në rrjetet sociale.

Për më shumë, shini videon:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.