Kosova.info

A e teprojnë fëmijët me përdorimin e telefonave?

A njihni fëmijë që nuk ushqehen nëse nuk kanë telefonin afër vetes, që nuk shtrihen për të fjetur pa e bërë edhe një kontroll të fundit në të?

Ka shumë mundësi që po, dhe jo vetëm një apo dy.

Në këtë edicion të podcastit, Të flasim mund të mësoni nga çka rrezikohen fëmijët në rast të përdorimit të tepërt të telefonit apo pajisjeve tjera teknologjike.

Më të fundit

escort mersin - izmir escort