Bota

A e parashikoi seria televizive e Koresë së Jugut Coronavirus në vitin 2018

Seriali ka marrë internetin nga stuhia pas pajtimtarët e Netflix tani është një skenë në episodin 10, i cili do të thotë se parakupton pandeminë e mundshme të koronavirusit.

Netflix nuk është e huaj për të parë seriozisht nga cepat e globit për pajtimtarët në të gjithë planetin. Sekreti im, Terrius nuk është i ndryshëm pasi është drama e Koresë së Jugut aktualisht është në dispozicion për tifozët që transmeton në Mbretërinë e Bashkuar dhe SH.B.A. Qyteti mund të mos jetë një titull shtëpiak, seriali filloi të prirje në mediat sociale këtë ditë kur fansat vunë re një skenë ku shfaqej koronavirusi.

Përafërsisht 53 minuta në episod, ajo tregon një mjek që ia dorëzon një skedar një personazhi tjetër.

Doktori i thotë: “Ne kërkojmë të bëjmë më shumë hulumtime, por shiko si një koronavirus mutant”.

Marrësi i interesuar i dhënë: “Corona? Atëherë MERS?”

“MERS, SARS”.

“Koronavirusi sulmon shikimi i frymëmarrjes. Gjatë gjithë epidemisë MERS 2015, shkalla e vdekshmërisë më shumë se 20%”.

Agjenti më pas pyet: “Por kjo nuk është aq serioze sa të siguron si armë. Një bllokim gabim?”

Doktori thotë: “Siç e thashë, ky është një virus mutant. Dikush e bën atë për të bërë shkallën e vdekshmërisë në 90 raste”. /Kosova.info/