Show Biz

A do të jetë më Gashi pjesë e ‘Sunny Hill Festival’? Ja përgjigja e tij

Ai është një nga reperët më të mirë shqiptar.

Gashi njihet për mbrëmjet muzikore që i ka dhe atmosferën që krijon, madje, ai present ka qenë edhe në Kosovë te festivali ‘Sunny Hill’.

E derisa shumica e festivaleve nëpër botë janë shtyrë për shkak të pandemisë së koronavirusit, ‘Sunny Hill Fesetival’ nuk ka ndryshuar planet.

Pasi ende nuk janë deklaruar emrat e artistëve që do performojnë, një ndjekës ka pyetur Gashin nëse këngëtari do jetë sërish prezent në sekënë e ‘Sunny Hill’.

Ai i është përgjigjur duke thënë se nuk ka në plan një gjë të tillë momentalisht.

“Është mjaftueshëm 2 herë radhë, por nuk i dihet pas 10 viteve”.

Image