Love & Sex

A aktrojnë orgazëm meshkujt: Mësoni se si e bëjnë dhe si reagojnë ndaj saj

Mësoni se si e aktrojnë atë në përgjithësi dhe si reagojnë ndaj saj

Shumica e femrave besojnë që orgazma mashkullore është e vështirë të aktrohet dhe që aktrimin e tyre do ta zbulojnë, transmeton Telegrafi.

Mirëpo, një hulumtim i fundit i Univerzitetit Quebec, ka treguar që gabojnë dhe që fare nuk është e lehtë të zbulojnë mashkullin i cili aktron arritjen kulmore?

Si të zbulohet a ka aktruar

Me një truk thjesht befasues: prekeni shumë butësisht nëpër vendin e tij posaçërisht të ndjeshëm.

Pas orgazmës partneri jua në shumicën e rasteve është jashtëzakonisht i ndjeshëm ndaj prekjeve.

Nëse nuk reagon ndjeshëm ndaj prekjeve, është e mundshme që nuk e ka përjetuar orgazmën.

Po sikur ka aktruar

Kjo varet nga marrëdhënia me partnerin seksual. Nëse do të ishin vetëm për një nate, atëherë nuk ia vlen të harxhoni energji duke folur për të.

Nëse është një marrëdhënie afatgjatë, atëherë është e rëndësishme të përcaktohet pse ai aktroi orgazmën dhe sa shpesh e bën atë. Ndoshta ai do të donte të provonte diçka të re me ju ose është në ndonjë fushë të jetës së tij nën stres.

Jini të sinqertë me të dhe tregojeni se e kuptoni dhe se jeni pranë tij. Përveç që i jep një shtysë të re jetës suaj seksuale, marrëdhënia juaj ka të ngjarë të marrë një drejtim të ri, shumë më emocionues.