Kombëtare

900 mijë vaksinime antiCOVID në Shqipëri

Vaksinimi i qytetarëve në Shqipëri ka arritur në 900 mijë.

Kjo është bërë e ditur nga kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Duhet përkujtuar që në Shqipëri që nga fillimi i vaksinimit pati edhe rënie të dukshme të rasteve me koronavirus si dhe i viktimave si pasojë e këtij virusi.