Kronika e zezë

848 tiketa për mosrespektim të Ligjit për Pandeminë

Për 24 orë, Policia e Kosovës ka shqiptuar 848 tiketa për mosrespektim të ligjit COVID-19.

Siç e dini, ligji për Parandalimin dhe Luftimin e Pandemisë COVID-19 në Kosovë ka hyrë në fuqi në fund të muajit gusht.

Kjo është tabela njoftuese e publikuar nga PK, ku jepen edhe informacione të tjera të përgjithshme për orët e fundit:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.