KULTURË

7 vjeçarja reciton monologun

Është vetëm 7 vjeçare por  me recitalet e saj dhe pasionin që ka duket shumë më e pjekur në moshë.

Është kjo Enkelejda Bushi vetëm 7 vjeçare në klasën e pare në shkollën fillore “Ilaz Thaçi” Hani i Elezit reciton monologun e Basri Lushtakut -DËSHMORI për ditën e çlirimit të Hanit të Elezit.

Ëndrra e saj është një dite të jetë aktore si Qun Lajqi, Basri Lushtaku e Mirush Kabashi. /Kosova.info/