SHËNDETËSIA

68 pacientë me COVID po trajtohen nëpër spitalet dhe klinikat e Kosovës

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar ka njoftuar se në klinikat dhe spitalet e përgjithshme në Kosovë ka një numër më të ulët të pacientëve, të cilët po trajtohen nga COVID-19.

Sipas raporteve të datës 19 tetor, në trajtim janë 68 pacientë, prej tyre, 34 me oksigjeno-terapi dhe tre të tjerë në kujdes intensiv mjekësor.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 10  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë, post-COVID-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 2 pacientë

Spitali i Gjakovës, 7 pacientë

Spitali i Gjilanit, 6 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 7 pacientë

Shfaq më shumë
//dooloust.net/4/3473483