Love & Sex

500 femra i zbulojnë top tri seks-pozicionet që i bëjnë ato të përjetojnë orgazëm

Nuk keni nevojë ta mbani mend tërë Kama Sutrën për ta bërë atë të përjetojë orgazëm gjatë seksit.

Në fakt, ju nuk keni nevojë të bëheni kreativ fare.

Pas anketimit të më shumë se 500 femrave rreth pozitave të seksit që i bëjnë ato më së shpeshti të përjetojnë orgazëm, është zbuluar se ekzistojnë tri pozita të tilla që me të vërtetë janë të mahnitshme.

Këto tri pozicione seksi janë: ‘cowgirl’ apo gruaja përmbi (35%), pozicioni i qenit (25%), dhe pozita e misionarit apo mashkulli përmbi (23%).

Prandaj, herën tjetër që bëni seks me të dashurën, keni parasysh këto tri pozicione.