Love & Sex

5 shenjat ku dallohen femrat që nuk bëjnë seks

Një përshtypje e krijuar se femrat pa marrëdhënie seksuale ia dalin më mirë se meshkujt, është e gabuar.

Edhe te femrat, kjo mungesë shprehet dukshëm në pamjen dhe sjelljen e tyre.

Po çfarë bëjnë këto femra kur gjenden përballë situatave të tilla:

1. Ofendojnë të tjerët.
Mungesa e endorfinave ndryshon perceptimin e tyre për botën.

2. Pijnë shumë qetësues (aspirina, paracetamol).
Nëse do bënte më shumë marrëdhënie intime, ajo nuk do ta bënte këtë gjë, me siguri.

3. Janë vazhdimisht të sëmura ose ankohen si të tilla.
Intimiteti e rrit numrin e antitrupave kundërvirale me 30%.

4. Harrojnë çdo gjë që thonë.
Seksi përmirëson kapjen e oksigjenit nga rruazat e kuqe që rrjedhimisht ushqen edhe me mirë trurin.

5. Janë të pakënaqura me vetveten.
Çfarëdo që ato të bëjnë, mungesa e intimitetit, ul vetëbesimin e femrave.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.