Kosova

5 kryetarët e komunave i ka takuar ministri Kuçi për Bjeshkët e Nemuna

Me qëllim të procedimit të mëtejmë të dokumentit Plani Hapësinor i Parkut Kombëtar Bjeshkët e Nemuna, sot do të mbahet një takim pune i organizuar nga Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit.

Në këtë takim do të diskutohet dokumenti – Plani Hapësinor i Parkut Kombëtar Bjeshkët e Nemuna.

Pjesë e këtij takimi do të jenë kryetarët e Komunave së bashku me drejtorët e DUMM-ve në të cilat shtrihet Parku Kombëtar Bjeshkët e Nemuna, Pejë, Gjakovë, Istog, Deçan dhe Junik, përfaqësuesit e fshatrave të Rugovës dhe përfaqësues të Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit.Andaj për informacione më të plota për këtë temë ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi mban konferencë për media nga ora 15:00 në ndërtesën e Qeverisë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.