SRB-BIH

Prizren dobija moderni kompleks teniskih terena

Putem računa na socijalnoj mreži Facebook direktorica opštine Prizren gđ. Emilija Redžepi objavila je više fotografija sa lokacije budućeg kompleksa teniskih terena. A nalazit će se kod odmarališta Natyra, blizu toka rijeke Bistrice. Ona je lokaciju posjetila zajedno sa prvim čovjekom grada g-dinom. Haskuka. I izjavila: Da su teniseri Prizrena odavno zaslužili ovakav projekat sobzirom na broj prvaka Kosova u ovom sportu, prenosi kosova.info

U nastavku čitava objava:

Uskoro, Prizren sa modernim kompleksom teniskih terena.

Na jednom od najlepših mesta grada Prizrena, na rubu reke Bistrice, kod kompleksa “Natyra”, uskoro će biti izgrađen moderni kompleks teniskih terena.
Upravo okruženje u kojem će se graditi kompleks sa zelenilom i borom, stenama i rekom Bistricom, učiniće ovaj projekat jednim od najlepših sportskih objekata i kompleksa u regiji.
Projekt će imati otvorena i zatvorena teniska igrališta, zajedno sa svim pratećim objektima. U ovom kompleksu biće organizovani međunarodni teniski turniri. Teniski klub će okupiti veliki broj tenisera koji do sada nisu imali uslove za profesionalni rad i organizaciju međunarodnih turnira. Kompleks će takođe imati amfiteatar u antičkom stilu.
Teniseri iz Prizrena su odavno zaslužili takav projekat, jer imaju mnogo prvaka Kosova u tenisu i tenisere koji nose boje reprezentacije Kosovo. Mnogo puta su proglašeni za najbolji klub na Kosovu i u gradu Prizrenu. Klub ima tenisere svih nacionalnosti koje žive na Kosovu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.