SRB-BIH

Pogledajte video spot Ujedinjene Srpske koji šalje skandaloznu poruku: Bošnjaci, Albanci i Hrvati protiv Srba

Promotivni predizborni spot Ujedinjene Srpske za predstojeće lokalne izbore u BiH podigao je veliku prašinu u domaćoj javnosti nakon objavljivanja na društvenim mrežama.

Naime, u samom spotu se nalaze tri mladića (Albanac, Hrvat i Bošnjak) koji sjede u kafiću i u svom govoru ispoljavaju mržnju prema Srbima, što je naišlo na veliko negodovanje javnosti. Na kraju spota se pojavljuje Stevandić u ulozi “spasioca Srba”, te tri mladića pobjegnu iz kafića.Spot je na društvenim mrežama već okarakterisan kao fašistički i nacionalistički, sa stereotipnim predstavljanjem drugih nacija i naroda.Nakon prozivki javnosti, oglasili su se i iz Ujedinjene Srpske rekavši kako ovaj spot uopšte nije predizborni, a sam Stevandić je rekao da je sve iz ovog spota istinito.


– Ovo je video prikaz deklaracije koja je usvojena na video skupštini Ujedinjene Srpske koja je održana 12. septembra, a koja govori o potrebi neophodnog jedinstva u Republici Srpskoj o vitalnim pitanjima. Ovakvih video spotova bilo je nekoliko i nisu imali predizbornu konotaciju, saopćeno je iz Ujedinjene Srpske.

Lavinu komentara izazvao je ovaj glupi spot, pogledajte ispod neke od komentara na ovaj fasisticki spot

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.