Kosova

434 raste aktive me koronavirus në vend

434 raste janë aktualisht aktive me COVID-19 në Kosovë.

Ndërkohë gjatë 24 orëve të fundit, janë regjistruat vetëm shtatë raste aktive dhe një vdekje, njofton IKShPK.

Numri total i të vaksinuarve në nivel vendi është 98 mijë e 277.