SRB-BIH

Obavještenja iz 4 direktorijata opštine Prizren (Subvencije/ Obavještenja/ Liste (Dokumenti i Video)

Putem socijalnih mreža oglasila su se tri direktorijata opštine Prizren i to Direkcija za poljoprivredu i ruralni razvoj sa pozivom za subvencije. Direkcija za urbanizam i prostorno planiranje obavještenjem o novim autobuskim stajalištima i Direkcija za kulturu omladinu i sport o pobjednicima takmičenja: Prizrenski Ljiljan( Zambaku i Prizrenit) saopštenja možete pročitati u nastavku prenosi kosova.info.

Direkcija za poljoprivredu i ruralni razvoj

Poziva sve poljoprivrednike opštine Prizren da se prijave na javni poziv za dobijanje subvencija od projekta „Snabdevanje poljoprivrednim mašinama“ – uz participaciju.

Kriterijume koje podnosilac zahtjeva mora zadovoljiti, kao i potrebnu dokumentaciju, možete pronaći ovdje: Dokument

Ovaj javni poziv za aplikacije otvoren je do 16.09.2020.

Potrebna dokumentacija predaje se na šalteru u zgradi opštinske uprave, u Centru za integrisane usluge – sve na jednom mestu.

Direkcija za kulturu, omladinu i sport

i organizacija “Festival Ljiljan Prizrena” objavio je listu od 16 pesama odabranih za zvanični dio takmičenja 31.izdanja ovog festivala.

Ispod možete pronaći čitavu listu pjesama koje je odabrao stručni / selekcijski žiri: Dokument

Direkcija za urbanizam i prostorno planiranje:

Izdala je „Saglasnost“, putem koje je dozvoljeno postavljanje urbanih stanica – za autobuska stajališta na nekim lokacijama u opštini Prizren.

Ispod možete pronaći lokacije na kojima je dozvoljeno postavljanje urbanih stanica – čekališta: Dokument

Direktorijat Inspektorata,

Direktor Inspektorijata Edon Muçaj, pripremio je video poruku u kojoj je izvijestio o aktivnostima koji je ova direkcija implementirala tokom avgusta.

Lini një Përgjigje

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.