Life Style - Funny

4 shenjat e horoskopit më të mira për seks në telefon!

Për të mbajtur jetën seksuale të ndezur, shumë njerëz përdorin “sexting”, që do të thotë të flasësh pisët nëpërmjet mesazheve, por edhe me zë. Nëse jeni ndopak konfuzë për këtë, provoni të pyesni këto 4 shenjat të Horoskopit, për t’ju mësuar dy gjëra në lidhje me “seksin në telefon”.

Dashi

Shenja e zjarrtë e Dashit udhëhiqet nga Marsi, pra nga pasioni, dëshirat dhe epshi. Ata njihen për dëshirën e madhe seksuale dhe janë gati për një eksperiencë të tillë kudo dhe kurdo. Ata janë mjeshtër të seksit me telefon, sepse duan t’ua thoni troç se çfarë do të bënit nëse do të ishit me ta, gjithë kjo për t’ju eksituar dhe për t’ju lënë me dëshirën për të kërkuar më shumë.

Binjakët

Duke qenë se binjakët udhëhiqen nga Mërkuri, ata kanë aftësi të flasin me partnerin me orë të tëra. Njerëzit e kësaj shenje i kushtojnë shumë rëndësi se çfarë partneri pëlqen dhe nuk pëlqen, madje janë natyrshëm të aftë të përdorin fjalët e duhura për t’ju tërhequr. Binjakët bëjnë kërkimet e tyre duke parë filma pornografikë apo duke lexuar libra erotikë. Pra është e sigurt se fjalët që do të thonë apo veprimet që do të bëjnë, do të jenë gjithçka veçse bazike.

Akrepi

Njerëzit e kësaj shenje e trajtojnë çdo gjë në jetë me pasion dhe intensitet, prandaj është e zakonshme të keni biseda pasionante nëse po flisni me dikë nën shenjën e Akrepit. Ndoshta do të duhet kohë që ata të jenë rehat për të bërë biseda erotike në telefon, por sapo të jenë, do të mësoni gjithçka për dëshirat e tyre seksuale më të thella. Të njëjtën gjë do të kërkojnë edhe nga ju.

Peshqit

Peshqit udhëhiqen nga Neptuni, i lidhur me ëndrrat, fantazinë dhe kreativitetin. Ata duan ta kënaqin partnerin e tyre dhe përgjigjen shumë shpejt ndaj nevojave të partnerit. Nga të gjitha shenjat e zodiakut, peshqit kanë imagjinatën më të zhvilluar. Ata dinë t’i përdorin fjalët, në një mënyrë që krijon imazhe seksi të qarta në mendjen e personit tjetër.